En shoppingvagn (Dramaten) på resan?

Jag och en kompis från högskoletiden ska bege oss ut på en resa om några veckor. Vi tänkte återuppliva några gamla minnen och ha en skön semester. Eftersom vi båda är på samma ställe i livet kan vi ha hur kul som helst. Det började med att vi fick kontakt genom en community på nätet efter många år. Jag letade efter min resväska men hittade den inte och det blir till att köpa en ny. Min kompis har en gammal Dramaten shoppingvagn med sig när hon reser och tyckte jag skulle skaffa en likadan. Hennes är lite retro och de har blivit så poppis idag. Själv har jag aldrig ägt en Dramaten eller någon annan typ av shoppingvagn. Hon tyckte att jag skulle beställa en på nätet och berättade att det finns massor med färger och olika modeller att köpa idag. Hennes är bara vanligt marinblå, fast den har blekts en del. Jag fick en länk till en hemsida som säljer shoppingvagnar som Dramaten. Jag tänkte att jag skulle kolla in den lite noggrannare och se om jag hittar någon som passar mig. Det vore ju väldigt praktiskt! Tänk att slippa släpa på väskor med strandprylar eller alla påsar när man shoppar…

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *