Försvunna klockor på resan!

Jag har förlorat min klocka! Under en helg med vänner från skoltiden förlorade jag min klocka. Jag som trodde att jag var så försiktig. Jag tog av den varje gång vi gick till stranden och lade den i min väska eller i mitt bagage. Kom att tänka på att det var ju det enda syftet med att släpa runt på väskan hela helgen.
Men på söndag kväll, efter den sista läckra gemensamma middagen, började jag samla ihop mina saker för att förbereda min tidiga avresa morgonen efter. Det var då när jag letade efter min klocka, för att se så att jag höll tidsplanen inför allt nästa dag, som jag upptäckte att den var borta. Ingenstans hittade jag klockan. Den var inte i fickorna eller begravda bland dynor eller nerstuvad i mina alla olika påsar. Den var helt enkelt borta! Den är fortfarande borta och jag tycker det är lite tråkigt. Jag var verkligen förtjust i den modellen på klocka, även om det inte var så fruktansvärt dyr. Det blir att titta på en nya klockor, adenfalks.se. Då jag pratade med en som var med på denna resan, fick jag höra att det var flera klockor som försvunnit. Detta var konstigt eftersom jag varit så säker på att jag slarvat bort den på något sätt Men då flera klockor var borta, måste det ju röra sig om stöld?

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *