Göra en trägrind på kursen?

Jag går en kvällskurs som handlar om trä och att göra saker i trä. Nu har alla fått var sitt projekt att slutföra innan kursen är slut. Jag har funderat och funderat, länge! Till sist kom jag på vad jag skulle göra nämligen en trägrind! Min gamla mormor har en stuga och där sitter det en rätt eländig trägrind som har varit vacker även om det var många år sedan. Om man använder den som mall och kanske får en del tips om hur jag ska reda ut det, kan det nog bli en skaplig trägrind! I vilket fall som helst kan det inte bli värre än vad det är nu. Den kommer snart att trilla ner av sig själv. Tänk så glad mormor skulle bli! Skulle det misslyckas alldeles har jag en back-up plan. Jag har hittat några som kan fixa en ny trägrind, Jämtgarsgård!

Mormor blev glad när jag berättade det för henne. Egentligen hade jag bara velat smyga dit den nya trägrinden men eftersom jag behöver låna den gamla, funkar det inte så bra!  Det ska bli riktigt roligt att försöka sig på detta eftersom det inte alls är så lätt som det ser ut. Vår kursledare har lovat hjälpa till lite då jag valt ett så svårt projekt jämfört med de andra.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *