Hårförlängning i Kalmar innan resan…

hårförlängning KalmarJag ska ut och resa om några veckor. Det blir inte vilken resa som helst utan en tripp runt jordklotet! Innan jag åker tänkte jag piffa till både naglar och hår. Det blir ett besök i Kalmar och en hårförlängning! Det kanske låter lite konstigt varför jag ska lägga pengar på en hårförlängning innan min resa. Det finns säkert billigare ställen på jorden att göra det på? Saken är den att jag fick den här hårförlängningen i present och presentkortet hinner gå ut innan jag är tillbaka från resan. Nu ska det iallafall bli av! När jag fyllde år fick jag också ett besök på en nagelsalong som jag ska utnyttja nu. Jag ska inte förlänga dem så mycket eftersom det skulle kännas opraktiskt på resan. Jag ska ju backpacka runt och vill att saker ska vara så enkla som möjligt. Att bryta av sina lösnaglar hör inte till detta. 

När jag väl är i Kalmar ska jag hälsa på en släkting och sova över. Det blir nog middag ute när man ändå känner sig lite extra fin. Jag har ett tips om du vill göra hårförlängning i Kalmar, 46kvadrat! Det ska bli riktigt spännande att se resultatet, eftersom jag varit korthårig i många år. Kan knappt tänka mig hur jag ska se ut i långt hår! Det blir inte för långt iallafall, det ska också kännas praktiskt! Jag längtar så mycket efter att få borda planet på flygplatsen i Kalmar, mot Köpenhamn och veta att nu är man äntligen på väg! 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *