Hotellrummet har inglasat uterum! :-)

Här kommer första rapporten från min och mina vänners resa. Vi landade utan problem men det var lite knöligt att hitta till vårt lilla hotell. Vi reser ju inte charter och hade ingen transport från flygplatsen. När vi kom in på våra rum och slängde väskorna på sängen, såg vi att det fanns ett inglasat uterum också. Vad härligt att kunna sitta där på kvällen utan att bli stuckna av mygg eller bry sig om det skulle regna. Jag är nämligen allergiskt mot myggbett och försöker hålla mig undan så gott det går.  Tänk vad bra allt börjar, vi har till och med havsutsikt genom det uterummet som är inglasat! Vi ska försöka hitta en restaurang och käka något godare än det som erbjuds på flyget, det är inte så dåligt men heller inget som frestade smaklökarna.

Utestället vi hamnade på (vi sitter där nu) är också inglasat och det är tur för det är ganska kyligt nu framåt höstkanten. En lokal invånare sa att det är varmt under dagarna men det blir kalla nätter. Så länge vi hittar uterum att sitta i på kvällarna gör det ju inte så mycket ;-). Om du inte vet riktigt vad jag menar kan du här kika på inglasat uterum. Zabra har flera storlekar och färger. Jag har alltid velat ha ett sådant hemma och nu måste jag se om jag inte kan lösa det när jag kommer hem igen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *