Köpte rostfria kastruller på bussresan

Många gånger hamnar man på ställen som man inte trodde man skulle befinna sig på. En äldre dam på mitt jobb skulle åka iväg på en bussresa där ett av stoppen innebar besök på ett ställe som gjorde rostfria kastruller. Hennes väninna hade blivit krasslig och hon ville absolut inte åka ensam. När hon frågade mig kunde jag inte säga nej. Jag fick resan betald och det var bara en övernattning. Vem vet tänkte jag, man kanske får vara med om något extra kul? Bussen stannade på flera olika ställen där de berättade om vad de tillverkade och sålde. Man fick även förmånligare pris än i butik.

Rostfria kastruller i resväskan…

Det slutade med att jag köpte ett set med rostfria kastruller. De jag hade hemma var både fula och gamla. Jag tror inte att alla var rostfria heller. Ut i återvinningen åkte de iallafall och jag fick nya fina kastruller! Mina grytor i gjutjärn gör jag mig däremot aldrig av med. De håller i all evighet och de är toppen att laga mat i. Här finns det rostfria kastruller, spisabutiken.se. Jag hade dessutom väldigt trevligt på bussresan även om jag var den yngsta av resenärerna. Det var riktigt roligt att göra något helt otippat och annorlunda.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *