Kurs i Linköping slutade med däckbyte.

Då har vi äntligen kommit hem efter en veckas kurs i Linköping. Det har varit en lärorik vecka och nu kan jag faktiskt en hel del mycket mer om garn och stickning/virkning än jag kunde innan. Sticka kunde jag inte alls så det var ju kul att prova! Vi fick lära oss grunderna i stickning och vi gick igenom grunderna i stickning, som att lägga upp, räta och aviga maskor, resårstickning, olika typer av mönster som t ex flätor. Vi fick under kursen lära oss hur man gör några mindre projekt som till exempel pulsvärmare och torgvantar. Nu är det bara övning som gäller!

Däckbyte på vägen hem…

På väg hem från Linköping small däcket på bilen och det var bara att ut och knota i smutsen för även om handarbete inte varit min grej, så kan jag faktiskt fixa ett däckbyte. Om man inte kan göra det själv finns det firmor man kan ringa och se om de kan hjälpa till Jag rekommenderar att klicka på denna länk för däckbyte i Linköping! Vi kom hem utan problem och nu ska jag bara lära mig sticka alla de saker jag vill prova samt lämna in det trasiga hjulet för däckbyte!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *