Mäklare får sälja huset i Sotenäs när jag reser utomlands.

Beslutet är fattat och nu återstår alla detaljer, stora som små för att ordna allt innan jag reser. Det är nämligen så att jag kommit in på en utbildning på Irland och kommer att flytta dit nästa höst. Jag har bestämt mig för att sälja stugan i Sotenäs och jag har kontaktat en mäklare som ska hjälpa mig med det. Själv kommer jag att vara på flygande fot mest hela detta året. Det är så mycket jag måste fixa. Hela huset i Sotenäs är fullt av saker som ska antingen säljas, skänkas eller flyttas. Att flytta sina saker till ett annat land kan bli ganska dyrt. Det är mycket pengar när man inte vet om huset blir sålt i första taget. Min mäklare har stort hopp då han säger att det är ett mycket populärt område. Jag har växt upp lite halvt om halvt där eftersom mina föräldrar hade delad vårdnad om mig och min bror. Vilka härliga somrar jag har haft där! Efter att min mamma som bodde där, gått bort, kände varken jag eller min bror samma sak längre. Det var jag som löste ut min bror och sedan har jag spenderat några veckor om året där. Nu är det dags för andra tider och jag ska studera i ett annat land. För det behövs pengar, mycket pengar. I andra länder är det inte gratis att studera. Det känns iallafall skönt att lämna över försäljningen av stugan till någon jag litar på. Behöver du en mäklare i Sotenäs. Doris Mäklarservice kan hjälpa dig med din husförsäljning.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *