Miljövänlig bergvärme på en kurs i Stockholm

Under en kurs i Stockholm som handlade om hur man kan göra livet så miljövänligt som möjligt, lärde jag mig mer om bergvärme. Det är något jag aldrig tidigare funderat så mycket på eftersom vi eldar ved i pannan hemma på gården. Det är inte så billigt att skaffa bergvärme men det ska bli mer lönsamt med tiden. Dessutom är det miljövänligt! Vi bor ju flera mil utanför Stockholm men funderar redan på om vi ska ta en sådan investering. Tur att jag gick den här kursen, den lärde mig mycket, även om jag visste en hel del innan. Vi försöker leva så nära naturen som det går.

Jag pratade med min sambo om bergvärme när jag kom hem från kursen och han tyckte det lät som ett bra alternativ. Vi har hittat några som kan hjälpa oss och som kan det här med bergvärme i Stockholm, energipartner.se. Vi kommer att ha kvar vår gamla fina vedspis i gjutjärn. Den ger en speciell mysig känsla i vårt kök och är toppen att laga mat till många på. Vi kanske inte kommer använda den lika ofta men den kommer aldrig att tas bort så länge vi bor kvar. Nu ska jag bort till mina gamla föräldrar och berätta om allt jag lärt mig på kursen och om bergvärme!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *