Resa på cykel runt omkring Linköping.

Nästa sommar har jag och en vän tänkt att resa runt lite på cykel istället för att ta flyget utomlands. Vi har tänkt oss en vecka på cykel runt omkring trakterna av Linköping. Nästa vecka ska vi sätta oss ner och kolla på kartan, kika på olika ställen där vi kan stanna, bestämma var vi ska sova osv. Det blir middag hemma hos mig och jag tycker det ska bli jättekul att ses och planera. Planeringen är lite av halva grejen med en resa. Ingen av oss har suttit på en cykel på väldigt länge men vi ska ta det i vår egen takt. För säkerhets skull har jag hittat en firma som kan fixa min cykel i Linköping, bertilandersson.nu. Man vet ju aldrig om det skulle bli punktering eller något annat skulle hända. Varken jag eller min vän har direkt nya cyklar. Inte heller har vi varit i Linköping så många gånger och det var därför vi valde just denna stad. Om detta känns kul och bra ska vi fortsätta varje år att välja ut en stad som vi ska cykla i och ur under en vecka. Tänk så mycket man får se under dessa turer.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *