Reser runt och dokumenterar herrgårdar i Värmland.

Jag har fått ett riktigt spännande uppdrag det närmaste året. Det är så att jag ska skriva en bok om herrgårdar runt om i landet. Först tänkte jag börja med det vackra Värmland. Kameran är laddad och det kommer bli mängder med bilder under denna resa. Jag har tjänstledigt under ett år från mitt vanliga jobb och detta är något jag så länge velat göra. Resa runt, ta foton, prata med nya spännande människor och få en riktig dos historia på köpet. Den herrgården jag ska åka till nästa vecka är öppen för alla som vill äta, bo, gifta sig eller kanske konferera. Den ligger vackert belägen i Värmland och här kommer en länk för dig som vill få en försmak av herrgårdar i Värmland, domle.se. Du kanske tycker att ett år är lång tid men jag lovar att den kommer rusa fram. Det är mycket jobb med att dokumentera och välja ut och redigera bilder också. Helt ärligt så är jag inte säker på att tiden kommer räcka till. Det finns ganska många herrgårdar i vårt avlånga land när man väl börjar leta efter dem! Ett kärt jobb är jag säker på och jag kommer tyckt att det är givande på alla sätt.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *