Titta på bilar i Örnsköldsvik

Nu är jag ganska irriterad eftersom hela mitt förra blogginlägg bara försvann och jag får sitta här och skriva om alltihop! Det finns ingen papperskorg att hämta upp det i heller så det är bara att försöka minnas allt jag skrev :-(.

Vi är ett helt gäng som ska resa iväg på en tripp till Örnsköldsvik och titta på bilar. En god vän har flera amerikanska bilar och de har bjudit in oss alla till att komma och titta. Givetvis blir det en hel del stopp på vägen dit och hem. På kvällen ska vi också få åka med deras jänkare en sväng inne i Örnsköldsvik och senare blir det korvgrillning. Resan kommer bara att vara i tre dagar men jag tror vi kommer att hinna med mycket. Vi ska sova på hotell två nätter och sedan kommer vi äta gott och uppleva massor med kul ställen. Det bli inga mer bilar efter Örnsköldsvik, man måste se lite annat med när man äntligen kommer iväg. Här kan du kolla in vanliga bilar i Örnsköldsvik, lindholmsbil.se.

Jag sitter just nu och planerar alla ställen där vi ska stanna och kollar också på olika hotell. Detta ska bli spännande och vi känner inte varandra så väl heller, vilket kan göra resan ännu mer spännande.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *